Briose cu branza

de Miha in Prajituri, 25 Mar 2010 | 6316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 150 g unt
  • 250 g branza de vaci
  • 4 linguri suc de mere
  • 200 g faina
  • 2 linguri amidon
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza:

Nu e altceva decat reteta de la guguluf auriu cu branza, doar ca am copt in forme de briose si am pus suc de mere in loc de portocale. Copiilor le plac mai mult.

Ouale se bat cu zaharul, esenta de vanilie si un praf de sare pana se albesc si isi dubleaza volumul.

Se adauga apoi pe rand sucul de mere, untul moale si branza de vaci. Dupa omogenizare se adauga faina amestecata cu amidonul si praful de copt.

Aluatul obtinut se toarna in forme si se da la cuptor la foc mediu pana se rumenesc.



Se lasa la racit, dupa care se scot din forme si se pudreaza usor cu zahar.


Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mac, nuci si mere